Hvert år opplever så mange som 3500 barn og ungdom at en av deres foreldre eller et annet familiemedlem har kreft. Det kan være tøft for svært mange, noe initiativtakeren til denne kvelden, Kjell-Ola Kleiven jr., så åpenhjertig og ærlig har delt med oss på sin blogg. Når noen i nær familie får kreft betyr det ofte store forandringer i barn og unges liv.

Hverdagen endres brått og svinger mellom engstelse, bekymring og håp. Derfor er det å bidra til trygghet og pusterom i disse hverdagene så viktig.

Pengene som samles inn denne kvelden vil gå direkte til ulike aktiviteter og tilbud rettet mot barn og unge som pårørende. Vi lover å forvalte de innsamlede midlene godt. Beste hilsen fra Anne Lise Ryel, generalsekretær i Kreftforeningen


Hvordan gjør vi det?

I 2014 samler vi inn penger til Kreftforeningen. Vi møtes, vi donerer penger for å delta på en hagefest, vi byr på gjenstander donert til Tjuvholmen veldedighetsselskap og pengene går 100% rett til et veldedig formål.

Du velger selv sum for overføring, og donert sum vil bli oppgitt på www.tjuvholmencharity.org med mindre du ber om at dette hemmeligholdes.
Samarbeidspartnere/Leverandører

· Risk Information Group
· Markedsmateriell
· MeatMarket
· Jennifer Moi Artistry
· Vinaroma
· UnikFoto
· OKB

Støttende artister og kunstnere

· Kari Lena Flåten Lindbæk
· Marianne Bakkerud (MB Art)
· Trudy Wiegand
· Børre Olsen, smykkedesigner (SOB)
· Mia Gjerdrum Helgesen
· Torill Isachsen (I studio Jewels)
· Tom Erik Andersen
· Bertrand Besigye
 

 


Når barn blir pårørende


Presse

Generelle henvendelser, presse og andre spørsmål rettes mot initiativtaker Kjell-Ola Kleiven.
Telefon: 41 44 18 69.